Bezalkoholisks dzirkstošais vīns
Bāzes vīns un tā izgatavošana
Šim bezalkoholiskajam dzērienam bāzes vīns tiek gatavots no Moscatel šķirnes vīnogām. Pēc vīna vairākkārtējas filtrēšanas un dealkoholizācijas - kad no iegūtā vīna tiek atdalīts alkohols, tas atkārtoti tiek filtrēts, pievienots cukurs un pildīts pudelēs.
Vīnogu šķirnes
Moscatel
Garšas raksturojums
Bezalkoholiskais, saldais dzirkstošais vīns Legero pārsteidz ar savu unikālo, augļaino garšu. Tā pilnmiesīgā struktūra un harmoniski līdzsvarotais raksturs padara vīnu par neatkārtojamu prieka piepildījumu.
Gaiši dzeltena krāsa ar augļu pilnu aromātu un atsvaidzinošu garšu.
Ieteicams pasniegt 6-8°C temperatūrā.
Legero lieliski sader ar dažādām uzkodām, piemēram, garnelēm vai ar tādiem desertiem kā Spāņu mandeļkūka.